Kosten, vergoeding en verwijzing

Helen Althuizen coaching | psychotherapie | re-integratie hanteert marktconforme tarieven voor haar diensten coaching en re-integratie. Alleen de werkelijk bestede tijd wordt in rekening gebracht. 

U kunt vanaf 1 juli 2023 altijd op eigen initiatief bellen of mailen voor nadere informatie over coaching en/of re-integratie.

Elk traject begint met een intakegesprek. Tijdens de intake besluit u om door te gaan met vervolgsessies of niet. Lees meer over de werkwijze en duur van sessies.


Psychotherapie

De psychotherapie-praktijk is gesloten per 1 januari 2023. U kunt terecht bij www.rondompsychotherapie.nl als u op zoek bent naar een psychotherapeut.

De dossiers worden volgens de regels tot de einddatum bewaard. Oud-cliĆ«nten die vragen hebben over hun dossier kunnen mailen naar: l.dekiviet@ziggo.nl

Coaching

  • Ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekken als bedrijfskosten.
  • Particulieren kunnen de kosten fiscaal aftrekken indien de coaching als scholing kan worden aangemerkt die nodig is om kennis/vaardigheden te behouden of verbeteren om inkomen uit arbeid te verwerven of te behouden.
  • Werknemers hebben een verwijzing of akkoord nodig van hun leidinggevende of personeelszaken. De kosten zijn voor de werkgever fiscaal aftrekbaar.

Bij annulering van een vervolgsessie binnen 48 uur voor aanvang is 100% betaling verschuldigd.


Re-integratie

Werknemers hebben voor arbeidsre-integratiebegeleiding een verwijzing nodig van hun leidinggevende, personeelszaken of de bedrijfsarts van hun organisatie. De kosten zijn voor de werkgever fiscaal aftrekbaar.

Bij annulering van een vervolgsessie binnen 48 uur voor aanvang is 100% betaling verschuldigd.