Werkwijze

Helen Althuizen neemt een sabbatical van 1 januari 2023 tot 1 juli 2023.

Vanaf 1 juli 2023 kunt u weer bellen of mailen voor coaching of re-integratie. Alle sessies (van 1,5 uur) vinden plaats in Haarlem. 

Intakegesprek

Elk traject begint met een intakegesprek van 1,5 uur. Het intakegesprek kan binnen 2 weken nadat u gebeld of gemaild heeft plaatsvinden. Halverwege de intake besluit u of u door wilt gaan met de intake en vervolgsessies wilt of niet. Gaat u niet door, dan is de intake kosteloos. Lees meer over kosten en vergoeding van vervolgsessies.

Offerte 

Na het intakegesprek voor coaching of re-integratie ontvangt u een offerte. Indien het traject via uw werkgever loopt, dan volgt meestal en altijd met uw akkoord een driegesprek om uw persoonlijke doelen en ook de organisatiedoelen in kaart te brengen. Daarna ontvangen u en uw werkgever beiden dezelfde offerte. De offerte beschrijft de aanleiding van uw komst, probleemanalyse, werkdoelen, plan van aanpak en een indicatie van de trajectduur. 

De frequentie van de vervolgsessies wordt met u afgestemd; indien mogelijk vinden de sessies op een vaste tijd plaats. Indien het traject via uw werkgever loopt, dan vindt meestal zowel een tussentijds evaluatief driegesprek als een eind evaluatief driegesprek plaats.