Extra expertise binnen handbereik

Helen Althuizen is een ervaren psycholoog, psychotherapeut, coach en organisatiekundige. Als aanvullende expertise nodig is, kan zij onder meer een beroep doen op onderstaande professionals uit haar eigen netwerk. Daarnaast werkt zij nauw samen met HR-verantwoordelijken en bedrijfsartsen van organisaties die haar diensten inhuren voor hun medewerkers.


Samenwerkingspartners


Ascender
Voor psychologisch adviesbureau Ascender verricht Helen coachings- en re-integratietrajecten. Daarnaast co├Ârdineert zij de regionale intervisiebijeenkomsten voor de psychologen van Ascender.

Twee of meer
Twee of meer is een trainingsbureau voor leiderschapsontwikkeling en samenwerkingsvraagstukken. Helen verricht voor Twee of meer trainingen op het gebied van samenwerking en individuele coaching.

Rondom Psychotherapie
Rondom Psychotherapie is een netwerk van psychotherapeuten in Haarlem en omgeving die met elkaar samenwerken, contacten met huisartsen in de regio onderhouden en naar elkaar doorverwijzen. Sinds januari 2017 is zij penningmeester in het bestuur van Rondom Psychotherapie.

De Roedel
De Roedel coacht managers en professionals die groei, ontwikkeling en verandering als een essentieel onderdeel zien van hun werk en persoonlijk leven. Helen verricht regelmatig coaching voor De Roedel  onder meer als psychotherapeutische expertise nodig is. 

Meek-it
Meek-it is de praktijk van psychiater/psychotherapeut Erwin van Meekeren. In systemische trajecten werken Erwin en Helen samen, waarbij Helen vooral gefocust is op de individuele coaching en Erwin op de systemische factoren/interacties. Het gaat om verzekeringsonafhankelijke daadkracht, met grote service-gerichtheid en effectiviteit.

Intrinzis
Door middel van trainingen en coaching ontwikkelt Intrinzis zelfleiderschap en daarmee vitaliteit bij professionals. Helen geeft trainingen zelfleiderschap en teamtrainingen met Intrinzis.